Date de contact:

Tratamente SU JOK Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon de mai sus sau prin intermediul urmatorului formular:

 
Nume:
E-mail:

TRATAMENTE SEMINTOTERAPIE:
  • afectiunile ochiului, tulburari cerebrale, probleme ale glandelor;
  • boli intestinale, boli legate de circulatie, afectiuni ale oaselor;
  • boli de stomac, afectiuni ale rinichilor;

Masajul cu miere de albine

Masaj cu miere de albine   Masajul cu miere se face pentru afectiuni ale articulatiilor si ale coloanei vertebrale, acest masaj stimuleaza circulatia sanguina in fel acesta scade inflamatia de la nivelul articulatiei.
Acest masaj este contraindicat la bolnavii cu diabet.

SU JOK - Semintoterapia

SU JOK - Semintoterapie   Pentru prima data aceasta terapie a fost prezentata in 1988. Aceasta metoda de tratament este foarte simpla in aplicare si cu rezultate excelente. Eficacitatea acestiu tip de tratament este determinata de faptul ca undele biologice emise de seminte stimuleaza punctele de acupunctura sau proiectia organelor pe palma si in acelasi timp absorb din ele energia patogena. Semintele se pun pe proiectia de pe palma a organelor bolnave sau pe regiunea afectata sau pe punctele de corespondenta. Alegerea semintelor pentru efectuarea tratamentului va tine cont de culoarea, forma semintei si de insusirile plantei de la care provine samanta. Aceasta terapie poate fi aplicata de fiecare om care cunoaste insusirile plantelor.

   Semintoterapia reprezinta una din metodele exceptionale de tratament deoarece permite armonizarea proceselor vitale din organismul uman care poseda caracteristici Hetero, de asemeni folosind un element viu - semintele plantelor, care au proprietati Homo.


SU JOK - Terapia unghiilor

SU JOK - Terapia unghiilor   Terapia unghiilor reprezinta una din noile metode terapeutice care permite efectuarea diagnosticului si tratamentul afectiunilor numai pe unghiile de la maini si picioare. In comparatie cu alte sisteme de corespondenta, zonele unghiale sunt extrem de sensibile, ele sunt protejate de lamele unghiale si forma lor rotunjita reprezinta simbolul perfectiunii. Prin regiunea unghiilor trec caile tuturor energiilor care circula in corp, fiind un loc de concentrare a energiilor.

   Frumusetea si diversitatea universului, oportunitatea si evolutia elementelor ei reprezinta rezultatul unei interactiuni bine organizate a trei forte fundamentale: Homo, Hetero si Neutro. Forta Homo (din grec. homoios - asemanator, similar) tinde sa pastreze totul intocmai caracterului statornic, forta Hetero (din grec.heteros - altul, diferit) tinde sa introduca schimbari in tot ce exista. Forta Neutro (din lat.neutrum - nici una nici alta) reprezinta sursa celor doua forte conflagrante si opuse intre ele, pe care le controleaza mentinand echilibrul si armonia universului.

   La baza creatiei universului se afla unitatea a trei elemente:materia (Homo), informatia (Hetero) si energia care are rol de intermediar (Neutro). In corpul uman aceste trei energii sunt dispuse in felul urmator: zonele centrale ale corpului sunt Homo, iar zonele periferice sunt Hetero, iar cele intermediare Neutro. Deci maxima de concentrare a energiei Hetero este in varful degetelor, gratie acestor particularitati fiecare milimetru al acestei regiuni este inzestrat cu puncte active prin care putem influenta aplicand un tratament eficace prin masaj, aplicare de magneti, moxa sau culoare.